Műterem bérlés Budapest

otthoni fotóműterem

Ki ne készített volna már fotót életében? A mai világban, ahol már mindenki zsebében ott egy okostelefon, benne egy olyan fényképezőgép, amiről néhány éve még csak álmodni se mert volna a világ, mindenki lehetne profi fotós. De mégsem. Ismerős az érzés, hogy látsz valami szépet, oda tartod a kamerád, megnyomod a gombot, és a végeredmény középszerű? Miközben néha olyan elképesztően szép fényképeket látni, amiket profi fotósok készítettek… mi a titkuk?

Studio work

Mit ad a műterem, ami nincs meg máshol?

Szóval ott állsz, célra tartod a mobilodat és belemozdulsz. Homályos lesz, kéne egy állvány. Jobb híján letámasztod egy padra, célra tartod és rájössz, hogy rossz helyen van a fókusz, túl sötét. Ráböksz egy pontra, változik a fókusz, túl fényes. Próbálkozol mással, közben beúszik egy felhő a Nap elé és hirtelen minden más, kezdheted elölről. Ebből a szerencsétlenkedésből lesz egy sorozatod, amikre egyik filtert próbálod rá a másik után, hátha legalább kicsit hasonlít majd a valóságra, amit fél órával ezelőtt próbáltál megörökíteni. Na ezért van az, hogy ez egy külön szakma. Rengeteg fortéllyal és olyan technikai tudással, ami nem csak gyakorlatból, meg érzékből ered.

És ezért van az is, hogy aki nem riport, vagy természetfotós, előbb utóbb igénye támad egy műteremre. Mert olyan dolgokat szeretne csinálni, ahol ő irányítja a fényviszonyokat, a teret, a háttereket. Jó, hogy sok a tér, profi, dizájnos  alégkör, ami csak serkenti a kreativitást, és nem arra megy az idő, hogy megteremtjük a körülmányeket a fotózáshoz, hanem eleve módunk van a lényegre koncentrálni. Persze sok más ok is létezik, amiért a fotósok szeretik a műtermeket, és nem véletlen, hogy a saját műterem az igazi álom. De amíg az embernek nincs saját, addig – akárcsak a zenekarok – stúdiót kell bérelni.

A bérelhető műterem

Nem mindegy, hogy hol készülnek a képeid. A legritkább esetben van csak az, hogy amikor véletlenszerűen előhúzod a fényképezőgépedet, akkor pont ideális minden fényviszony, minden távolság és szög. De van olyan hely, ahol mindezt mesterségesen megteremtheted magadnak: ez a műterem bérlés. Több műterem Budapest belvárosában is arra vár, hogy kibéreld őket pár órára vagy napra.

A little studio work
A little studio work

Miért jó a műterem bérlés?

Nem minden esetben jó, hiszen műterem és műterem közt is rengeteg a különbség. De ha olyan jó műterembe mész, mint a G3, akkor:

  • akár néhány órára is bérelhető műterem nem kell az egész napot kifizetned
  • több műterem is rendelkezésre áll, választhatsz, melyik szimpatikus
  • tökéletes felszereltség, mint fénytechnika, mint hátterek tekintetében
  • Öltöző a modelleknek
  • minden adott ahhoz, hogy tökéletes fényképeket készíthess

Hol található ilyen jó műterem?

Itt található a műterem: 1134 Budapest, Taksony utca 1. A G3 műterem Budapest talán legjobb műterme. Óriási terek, két terem, kivételesen jó felszerelések, világítástechnika és rengeteg háttér a fotózáshoz. Nem véletlen, hogy sok profi fotós, magazin és híresség is ide jár a kiemelkedő minőségű fényképek elkészítése miatt. Ennek ellenére az árak barátiak, a légkör családias, a lányok csinosak és kedvesek, úgyhogy minden adott a műterem kapcsán, hogy tökéletes fényképeket készíts, legyen szó tárgyfotózásról, portfólió fotózásról, magazin címlap fotózásról vagy bármilyen fotóról, ami csak profi műteremben készíthető el.

The following two tabs change content below.

Expediciozz

Latest posts by Expediciozz (see all)